Ei muuta kunniaa
Vain myymälästä

Ei muuta kunniaa

Kurvinen, Jorma

Luhtasenperän miehillä on syksyllä 1943 totiset paikat. Esko Rantalan johtama joukkue saa käskyn vallata menettämänsä Poikkikukkulan takaisin.
Luvattua apua ei tule. Venäläisten raivokas vastahyökkäys lyö miehet hajalle paksun sumun peittämälle suolle. Osa pysyy hengissä, osa ei.

Omilla linjoilla odottaa tyrmistyttävä uutinen. Joukkue on hajotettu. Rantalan sanotaan jättäneen joukkueensa, ja hän saa pelkurin maineen, jota rauhanvuodetkaan eivät poista.
Neljäkymmentä vuotta myöhemmin Luhtaseperällä ollaan taas totisen paikan edessä. Konserni aikoo lopettaa sahan toiminnan. Se merkitsee kylälle kuolemaa.
Nyt punnitaan veri uuden kerran. Toisella puolella on kaksi sotaveteraania ja heidän tovereittensa pojat, toisella konsernin pääjohtaja Esko Rantala, jonka oma poika uskoo isänsä petturuuteen.
Niin lähdetään etsimään totuutta sekä syksyn 1943 tapahtumiin että sahan asioihin. Matka suuntautuu yön pimeydessä itärajan taakse, kohti kukkulaa, josta kerran verisesti taisteltiin…

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511097587
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta4
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.