Kotipaikka Linden Hills
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Kotipaikka Linden Hills

Naylor, Gloria

Häät kuin hautajaiset, ja hautajaiset, jotka todellisuudessa olivat häät. Linden Hillsissä ei mikään näyttänyt siltä kuin todellisuudessa oli.
Silti Waynen piirikunnan mustaihoiset halusivat kuulua Linden Hillsiin. Sinne pääseminen todisti menestyksen jotenkin lopullisesti, siellä voi unohtaa väitteet mustien vähäpätöisyydestä. Kiitos Luther Nedeedin suvun, valkoisten maailmaan oli isketty kiila, jossa Etelän orjien ja päähän potkittujen jälkeläiset pääsivät toteuttamaan amerikkalaista unelmaa. Ja kun oli menestyvä, ei tarvinnut muistaa olevansa musta. Se oli halpa hinta maallisesta paratiisista.
Eräänä joulunseutuna tätä paratiisia kiertelee hanttihommissa kaksi kuvaan sopimatonta, runoja rustaavaa kaverusta: koulunsa keskeyttänyt Lester Tilson sekä Willie Mason, köyhä ja ulkopuolinen. Siitä tuleekin varsinainen opintomatka - kuin Dantella ja Vergiliuksella helvetissä. Koti toisensa jälkeen paljastaa salaisuutensa, ja Tupelo Driven hienolla kehätiellä pojat kohtaavat itsensä Luther Nedeedin, Linde hillsin mystisen valtahahmon, jonka kellarista sinä jouluna ryöpsähtää päivänvaloon salaisuuksista makaaberein.

Elämänmakuisesti ja ronskilla huumorilla Gloria Naylo kuvaa ylemmän keskiluokan pintakiiltoa, kertoo itsensä kadottaneiden ihmisten historian, tallentaa riipaisevasti heidän tuskansa, ja pelon.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511099154
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.