Mama Day
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Mama Day

Naylor, Gloria

Esikoisteos Brewster Placen naiset toi Gloria Naylorille arvostetun American Book Awardin. Tummaihoisten elämästä kertovat romaanit Kotipaikka Linden Hills, Mama Day sekä palkittu esikoinen ovat tuoneet Amerikan kirjallisuuteen uuden, kaivatun äänen.

Mama Day tuli tähän maailmaan yhden vuosisadan puolella, vikuroi toisen kokonaan läpi ja tökkää silkkaa uteliaisuuttaan varpaansa vielä kolmannen puolelle. Hän on Willow Springsin saaren itseoikeutettu matriarkka - nainen joka osaa lempeästi auttaa esiin elämän ja tietää konstit joilla luonto voidaan alittaa, ohittaa tai sivuuttaa.
Mama Dayn rakas sukulaistyttö Kaakao on tuonut miehensä Georgen ensivierailulle Willow Springsiin, kun sairaalloisen mustasukkainen nainen uhkaa pimeillä voimillaan tytön henkeä. Mama Day uskoo tietävänsä miten Kaakao voidaan pelastaa, mutta hänen mystiset taitonsa eivät yksin riitä; nyt tarvitaan vihaakin suurempaa mahtia. Vain George voi auttaa Kaakaota, mutta koettelemus olisi kova.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511102410
Ilmestymisvuosi: 1990
Kirjastoluokka: 84 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.