Rakastavaisten illallinen

Tournier, Michel

Michel Tournier on jälleen länsimaisen kulttuurin perimmäisten myyttien äärellä - älyllisenä, kiehtovana, tyylin taitajana.

Onnelliset vuodet tuntuvat olevan peruuttamattomasti ohi, Nadège ja Oudalle ovat eroamassa. Haaksirikoistaan ilmoittaakseen he kutsuvat ystävät taloonsa Normandian rannikolle vuoden lyhimpänä yönä. Keskusteltaisiin parisuhteesta ja rakkaudesta; nautittaisiin rakkauden ja meren medianoche, yöateria.

Ei Nadège eikä Oudallekaan olisi sittemmin osannut sanoa, kuka keksi kertoa ensimmäisen tarina. Niitä oli kaikkiaan yhdeksäntoista; sekä onnellisuutta hehkuvia satuja että omakohtaisia kertomuksia: julmia ja viiltävän realistisia katkelmia elämästä.

Kun viimeinen vieras nousee lähteäkseen, päivänseisauksen aurinko syleilee jo horisonttia. Symboliaterian merkitys on täyttynyt. Nadège ja Oudalle ymmärtävät, mitä arkirutiinin täyttämästä talosta on puuttunut.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511110774
Ilmestymisvuosi: 1990
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.