Katsokaa minua

Brookner, Anita

Syksy lontoolaisen virkanaisen elämässä, hyppy täysin uuteen elämäntapaan. Booker Prizellä palkitun ja myös meillä innostuneen lukijakunnan saaneen kirjailijan älykäs, tarkkavaistoinen romaani.

Vaikka Frances Hinton on vielä nuori, hänen elämäänsä säätelevät turvalliset rutiinit: työssäkäynti, säyseät vierailut, yksinäisten iltojen viihdykkeenä kirjoittaminen.
Sitten tapahtuu jotain odottamatonta. Elämisen riemua sädehtivä aviopari Nick ja Alix Fraser tempaa hänet mukaan vauhdikkaisiin kuvioihinsa. Frances on onnellinen uudessa ravintoloiden, naurun ja huolettomuuden maailmassa.
Mutta hilpeällä hauskanpidollakin on omat sääntönsä. - Jokin asia on jäänyt Francesilta ymmärtämättä.

"Brooknerin teemoista tehokkaimpia on hänen kiinnostuksensa inhimillisten mallien myllerrykseen - siihen miten ihmisille tarjoillaan elämäntapoja, miten heitä yritetään suistaa vaihtamaan omat luontumuksensa toisiksi. - Brookner on sekä lempeä että lahjomattoman julma - tilanteen mukaan."
Matti Paavilainen, US

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511116226
Ilmestymisvuosi: 1991
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.