Lhteensilm
Ei saatavilla

Lähteensilmä

van Heerden, Etienne

Mahtava Moolmanien suku on viljellyt Toorbergin tilaa Etelä-Afrikassa jo sadan vuoden ajan. Kuivuudesta kärsivä maa ja synkkä menneisyys ovat vaatineet veronsa: heikkoja ja erilaisia ei Toorbergissa siedetä. Vanhemmat sysäävät kelvottoman lapsen elämästään, veli vie perintöosan veljeltään, verisukulaisilta riistetään oikeus maalliseen hyvään.

Taiturimaisesti, pala palasta, kirjailija rakentaa Moolmanien tarinan - tarinana perheestä joka tuhoaa itsensä, maasta joka ei voi antaa anteeksi. Samalla kirja tallentaa Etelä-Afrikan nykyisyyttä ja historiaa uskottavammin kuin yksikään poliittinen pamfletti.

"Etienne van Heerden on afrikaansiksi kirjoittavien nuorten kirjailijoiden kirkkain tähti. Hänen tapansa kuvata yksilöä historiallisten ja poliittisten voimien puristuksessa tekee hänestä yhteiskunnassamme tapahtuvien syvällisten muutosten kaunopuheisen tulkin."
-André Brink

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511119166
Ilmestymisvuosi: 1992
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.