Ajan suunta

Amis, Martin

Tohtori Tod Friendly on tullut päiviensä päähän. Hän vaipuu mustaan uneen, mutta aika ei päätykään; se vain muuttaa suuntaa kuin väärin kelattu filmi. Ravintolat muuttuvat oksentamoiksi, jätteet sirotellaan puistoihin, lapset kutistuvat ja palaavat äitinsä kohtuun, dialogit kulkevat viimeisestä repliikistä ensimmäiseen.
Todin raihnaiseen kuoreen asettuu kertoja, joka seuraa tohtorin matkaa kohti syntymää. Mitä nuoremmaksi Tod käy, sitä vakuuttuneemmaksi kertoja tulee salaisuudesta, jonka Tod yrittää unohtaa. Miksi tohtori nuortuessaan vaihtaa nimeä? Keitä ovat ahdistavien unten pommivauvat - ja kuka on painajaisten valkotakkinen mies mustissa saappaissaan?
Maailmansota vie tohtorin Saksaan, ja totuus alkaa paljastua.
Kirjan käänteisyys luo vahvan dramaattisen ironian, joka aluksi naurattaa, mutta lopuksi hyytää hymyn. Merkittävän brittikirjailijan nerokas romaani kyseenalaistaa koko länsimaisen yhteiskuntajärjestyksen.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511122746
Ilmestymisvuosi: 1992
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.