Päivät Pariisissa

Brookner, Anita

Aistillista Brookneria, hivuttavaa kuin Pariisin kuuma kesä. Romaani kolmesta nuoresta, jotka kohtaavat sattumalta ja viettävät yhdessä muutaman oudon, pakahduttavan päivän. Heidän kohtalonsa kietoutuvat toisiinsa koko elämäniäksi.

Nuori, köyhä Maud Gonthier ei odota paljoa lomaltaan tädin huvilalla Ranskan maaseudulla. Hän on kurkkuaan myöten täynnä porvariston hillittyä charmia ja varakkaitten sukulaistensa alentuvuutta.
Mutta tädin vieraana on myös rikas, rento ja itsevarma David Tyler, synnynnäinen maailmanmies, jonka seksuaalinen vetovoima tuntuu lumoavan naiset ikään katsomatta.
Umpirakastunut Maud seuraa miestä Pariisiin. Kolmanneksi pyöräksi mukaan lyöttäytyy Davidin ystävä, arkisen ja sovinnaisen oloinen Edward Harrison.
Kolmikon päivät Pariisissa ovat täynnä äärimmilleen latautunutta tunnelmaa. Kun David sitten yhtäkkiä katoaa., Edward kosii onnetonta Maudia. Yhtä empimättä hän samalla luopuu omista suurista salaisista unelmistaan.
Anita Brookner on vangitseva ihmismielen ja ihmissuhteiden kuvaaja. Kirjailijan häntä on verrattu Jane Austeniin ja Henry Jamesiin.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511142997
Ilmestymisvuosi: 1998
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.