Laivauutisia
Ei saatavilla

Laivauutisia

Proulx, Annie

Epäonni on seurannut Quoylea syntymästä saakka. Hän on lihava köntys, jota perhe inhoaa ja jolle naapurit naureskelevat. Quoyle ei sitä huomaa. Läskien suojassa sykkii tahrattoman puhdas sydän.

Kun Quoyle rakastuu Petal Beariin, hänen päähänsä ei pälkähdä, että nainen on kaikkien miesten tuntema kiertopalkinto. Quoyle kosii, ja Petal suostuu pelkästä ällistyksestä. Heille syntyy kaksi tytärtä, mutta pian Petal kyllästyy kotileikkiin, lähtee iskemään miehiä ja jättää Quoylen hoitamaan lapsia illat pitkät. Lopulta Petal karkaa toisen miehen kanssa ja saa surmansa auto-onnettomuudessa.

Onneton Quoyle ei tiedä mitä elämällään tekisi. Kun Agnis-täti New Foundlandista houkuttelee häntä luokseen, Quoyle pakkaa perheensä ja muuttaa suvun omistamaan ikivanhaan talonrötisköön keskelle lunta ja jäätä. Lannistumattoman tätinsä ja tyttäriensä tukemana Quoyle saa vähitellen elämänhalunsa takaisin. Sitten paikallislehti pestaa hänet kertomaan uutisia lähtevistä ja tulevista laivoista. Tehtävä ei ole kummoinenkaan, mutta kuin huomaamatta onni on kääntynyt entisen surkimuksen elämässä.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511145738
Ilmestymisvuosi: 1997
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.