Keisarillisen Pietarin keittiö
Ei saatavilla

Keisarillisen Pietarin keittiö

Lehmusoksa, Risto; Lehmusoksa, Ritva

Tämän kauniisti kuvitetun keittokirjan herkulliset ja jännittävät ruokaohjeet tarjoavat myös nautittavan matkan Venäjän kulttuurihistoriaan

Pietarin klassinen venäläinen keittiö kuului ranskalaisen ja kiinalaisen keittiön ohella maailman kolmen suuren joukkoon. Pietarilaiset rakastivat ruokaa ja ateriointia; sakuskapöydän antimet, upeat keitot, moninaiset kala- ja lihapääruoat sekä valloittavat jälkiruoat hurmasivat muunkin maailman. Kirjan tekijät ovat venäläisen kulttuurin tuntijoita ja koonneet nyt yksiin kansiin vuosien varrella keräämänsä suuren määrän Pietarin kuuluisia ja vähemmän tunnettuja herkkuja. Helposti toteutettavat ohjeet perustuvat aitoihin tsaarin aikana julkaistuihin keittokirjoihin. Samalla he tarjoavat kiehtovan matkan niin Volgan sampien ja aron härkien valtakuntaan kuin pietarilaisiin keittiöihin ja tunnelmallisiin ruokasaleihin.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511151937
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.