Amsterdam
Ei saatavilla

Amsterdam

McEwan, Ian

Booker-palkittu musta komedia harkitsemattomasta sopimuksesta Mestarillisen kertojan säälimätön, herkullinen irvailu itsepetoksen ylevistä muodoista.

"Kuin hyvin öljytty kone - armoton ja viihdyttävä."
- New York Times

Molly Lanen hautajaisissa tapaavat kaksi hänen entistä rakastajaansa. Clive Linley on kuuluisa säveltäjä ja Vernon Halliday arvostetun päivälehden päätoimittaja. Ihana Molly menehtyi alle viisikymmenvuotiaana niin nopeasti etenevään Alzheimerin tautiin, ettei ehtinyt itse tajuta sitä. Miehet sopivat auttavansa toisiaan, jos vastaava tilanne osuisi heidän kohdalleen. Menestyksen ja mukavan elämän pöhöttämät ystävykset joutuvat pian kumpikin moraalisen valinnan eteen ja tekevät ratkaisun, jota toinen ei voi hyväksyä. Kunnianhimo ja tärkeilevyys ylittävät moraaliset pyrkimykset, ja se on tuhota heidän ystävyytensä.
Ihmismielen omahyväinen rappio huipentuu makaaberisti Amsterdamissa, jossa sovittu kohtaaminen jää viimeiseksi.

"Osuva kuin kuolettava luoti, ajankohtainen kuin päivän otsikot."
- Publisher’s Weekly

Ian McEwan (s. 1948) on aikamme arvostetuimpia brittikirjailijoita. Hänen romaaneistaan on aiemmin suomennettu Sementtipuutarha, Vieraan turva, Ajan lapsi, Viaton, Mustat koirat ja Ikuinen rakkaus. Romaanilla Amsterdam hän voitti Booker-palkinnon 1998.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511161264
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.