Ripley Bogle

McLiam Wilson, Robert

Sietämättömän komean, kaunopuheisen ja ylimielisen kulkurin Ripley Boglen alamäki alkoi 21 vuotta sitten Belfastissa, kun hän syntyi kusipäiseen irlantilaisperheeseen.

"Turha kai sanoakaan, että olin nero kaiken aikaa. Viisivuotiaana olin jo lukenut Dickensit ja Thackerayt kannesta kanteen ja kävin läpi 1800-luvun kirjallisuutta."

Ripley yritti pitkään salata ihmelapsen ominaisuutensa, mutta varomattoman lipsahduksen jälkeen hän ajautui yliopistoon Cambridgeen.

Ryyppyputket, onnettomat rakkaudet ja potkut seurasivat onneksi toisiaan, ja nyt hän on vapaa jäätymään ja nääntymään Lontoon kaduilla. Ja se olisi ihan okei, ellei meneillään oleva tupakka sattuisi olemaan viimeinen.

Ripley Bogle viettelee lukijan mukaansa, kuljettaa hurmaavasti läpi kulkurin kurjien päivien ja vielä pahempien öiden, läpi nälän, kylmän, kivun ja nöyryytysten.

Samalla hän kertoo elämänsä tarinan yksityiskohtia säästelemättä, vain vähän jakomielitautisesti ja vain siellä täällä totuutta muunnellen.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511170129
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.