Kuinka kuolleet elvt
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Kuinka kuolleet elävät

Self, Will

65-vuotias Lily Bloom tekee kuolemaa Royal Ear -sairaalassa Lontoossa. Ympärillä pörräävät tyttäret Charlotte ja narkomaani-Natasha, joka äidin viime hetkilläkin etsii pilleripurkeista lievitystä vieroitusoireisiinsa.

Kuolemansa jälkeen Lily muuttaa lontoolaislähiöön, jossa hänen elämänsä on lähes yhtä tylsää kuin ennenkin. Paitsi että paikalle ilmestyvät Lilyn kuolleet lapset, räävitön 9-vuotias kiusantekijä sekä kivettynyt litopedisikiö. Mutta pian Lily kyllästyy ja alkaa huvittaa itseään seuraamalla tyttäriensä intiimielämää. Eikä malta millään pitää näppejään erossa elävien maailmasta.

Kuinka kuolleet elävät pöllyttää aikamme viimeistä tabua, kuolemaa. Self tekee häijyä pilaa siirappisista elokuvista ja kirjoista, joissa kuolleet jäävät tarkkailemaan rakkaittensa elämää. Teos on osittain myös elämäkerrallinen, sillä Lily on muotokuva Selfin syöpään kuolleesta äidistä.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511171218
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.