Tähtien kirja

von Bagh, Peter

• Errol Flynn, Ingrid Bergman, Brigitte Bardot, James Dean, Marilyn Monroe, Meryl Streep, Tom Hanks – parisataa maailman suurinta elokuvatähteä

Tähti-ilmiö kristallisoitui 1910-luvulta lähtien sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Tähdet ruumiillistivat ideoita ja ideaaleja kuin kreikkalaiset jumalat aikoinaan. Julkisuuskoneisto pyöri jo 1930-luvulla mielettömillä kierroksilla. Tähden rooli alkoi käsittää paljon muutakin kuin esiintymisen elokuvassa:oli henkilökohtaisia mainostilaisuuksia, tuote-esittelyjä,mainoksia. Takana oli yleisön kyltymätön uteliaisuus:mitä tähdet söivät,mitä he harrastivat, ketä he rakastivat ja mitä he vihasivat.

Peter von Bagh esittelee runsaasti kuvitetussa suurteoksessaan maailman suurimmat elokuvatähdet ja piirtää heidän keskeisten elokuviensa kautta samalla esiin monisärmäisen kuvan 1900-luvun elokuvasta ja populaarikulttuurista.

Loistava selailukirja. Vakavaa ja painokasta kuvaa ja tekstiä – kevyesti, ilmavasti ja inspiroivasti!

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511187769
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 774

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.