Lumotut siemenet
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Lumotut siemenet

Naipaul, V. S.

Elämän kuva -romaanista tutun, identiteettiään etsivän Will Chandranin vuodet ovat virranneet suuria tunteita herättämättä.

Nyt Willy on nelissäkymmenissä. Hän on eronnut vaimostaan ja asuu sisarensa luona Berliinissä. Sisar vakuuttaa, että sellainen ihminen on arvokas, joka on löytänyt oman taistelunsa ja pyrkii muuttamaan maailmaa.

Willy päättää palata sinne mistä on lähtenytkin. Intian viidakossa toimii terroristeja, joiden taistelun alistettujen puolesta hän päättää ottaa omakseen. Vaikka todellisuus paljastuu toiseksi, Willy jää leiriin seitsemäksi vuodeksi.

Lopulta Willy päätyy nuoruutensa Lontooseen, mutta sen dekadentit kirjailijapiirit näyttäytyvätkin nyt banaalin keskiluokkaisina. Silti odottamatta myös vauraan suurkaupungin maaperässä itää kapinan siemeniä.

Intialais-karibialais-brittiläinen V. S. Naipaul (s. 1932) on palkittu Nobelilla vuonna 2001. Observer-lehden mukaan hän on suurin elossa oleva englanninkielinen prosaisti.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511196808
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.