Taivaan ja maan väliltä

Ammaniti, Niccolo

Isä ja poika asuvat sateen uittamalla nummella, syrjäseuduista syrjäisimmällä. Äiti on lähtenyt jo aikaa sitten, Cristiano on tavallinen kolmetoistavuotias, kun taas työtön, alkoholisoitunut ja väkivaltainen Rino on kaikkea muuta kuin keskiverto isä. Kuitenkin hän välittää pojastaan suuresti. Rino koettaa luotsata poikaansa paremman elämän alkuun rinnallaan kaksi ystävää, joilla ei mene juuri paremmin: omalaatuinen Quattro Formaggi ja Danilo Aprea, joka juo masennukseensa vaimon jätettyä hänet. Eräänä päivänä joukko päättää muuttaa elämänsä. Suunnitelma on yksinkertainen: pankkiautomaatin ryöstö. Yöllä sateen piiskatessa nummea ja tuulen repiessä puita mutaisena tulviva joki peittää alleen kaiken toivon. Silloin pimeydestä ilmestyy kaunis vaalea tyttö, joka muuttaa kaikkien kohtalon suunnan.

Taivaan ja maan väliltä näyttää yhtä aikaa elämän sokean julmuuden ja tragikoomisuuden. Kuitenkin romaanin rujot sankarit kajastavat outoa valoa.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511218975
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.