Ilo joka elättelöö : Lauri Tähkä & Elonkerjuu

Laaksonen, Heli

Lakeuksilta keikkapaikkojen komioiksi - Suomen suosituin runoilija perehtyi pohjalaisilmiöön nimeltä Lauri Tähkä

Kotiseuturakkautta, hulluutta ja huumoria, helavöitä ja salmiakkipaitoja. Vaikka Elonkerjuun musiikkia ei juuri radion soittolistoilla luukuteta, hurjan lavabändin keikat ovat yleisömenestyksiä. Bändi on soittanut yhdessä kohta 20 vuotta, mutta nousi suuren yleisön tietoisuuteen vasta Maailma on renki -levyllään vuonna 2006.

Lauri Tähkää fanittava runoilija Heli Laaksonen kertoo vastikään kolme Emma-palkintoa pokanneen pohjalaisbändin vaiheista iloineen ja itkuineen. Hän on kiertänyt keikkapaikoilla, jututtanut bändin jäseniä roudareista valomiehiin sekä tavannut faneja lapsista yksinhuoltajaäiteihin ja mummoihin - myös kitaristi Simo Rallin mummon, jota muut vanhainkodit mammat kadehtivat.

Kattava teos kertoo kuinka menestysbändin biisit syntyvät ja millaista on elonkerjuulaisten keikkahurmos ja yhteishenki. Runsas kuvitus ja nuotinnokset kitaratunnelmointeja varten elävöittävät kerrontaa, ja lukija saa kurkistaa myös studiopäiväkirjaan.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511225317
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 788911

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.