Kirottu ajan katoava virta

Petterson, Per

1970-luvun alussa Arvid Jansen ryhtyi tehdastyöläiseksi ja jätti koulut kesken kommunistisesta vakaumuksesta. Liittyminen proletariaattiin pilasi äidin silmissä Arvidin mahdollisuudet päästä kiinni parempaan elämään. Seurauksena oli äidin ja pojan välirikko.

Vuonna 1989 maailma on sekaisin ja muurit sortuvat. Myös 37-vuotiaan Arvidin elämä on raiteiltaan: hän on eroamassa vaimostaan, ja samoihin aikoihin äiti sairastuu syöpään. Arvid haluaa korjata välit äitinsä kanssa ennen kuin on liian myöhäistä.

Per Petterson (s. 1952 Oslossa) on kansainvälisesti suurin kirjallinen sensaatio Pohjoismaista sitten Peter Hoegin. Hänen teoksensa Hevosvarkaat (2009) valloitti Suomessa sekä lukijat että kriitikot: "Petterson on kiehtova tarinankertoja, loistava tunnelman luoja, taitava ja vähäeleinen kirjoittaja." - Kaleva. "Romaani on kaunis ja viisas." - Suomen Kuvalehti.  

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511240310
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.