Ekovuosi Manhattanilla

Beavan, Colin

Mitä yksi ihminen voi tehdä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi?

Newyorkilainen kirjailija Colin Beavan päätti tehdä kokeen: hän eläisi vaimonsa ja pienen lapsensa kanssa vuoden ajan niin, että kuormittaisi ympäristöä mahdollisimman vähän.

Hiilijalanjäljen minimointi keskellä Manhattania tarkoittaa muunmuassa tätä: ei autoa, hissejä tai metroa, ei pakattuja tuotteita, noutoruokaa tai tuontihedelmiä, ei pesuaineita, muovia, ilmastointia tai tv:tä.

Teos raportoi projektin tuloksia hervottoman hauskasti ja järkyttävästi. Kattavan ilmastonmuutosta käsittelevän tietopaketin ohella se kertoo, kuinka päästä eroon jätteistä, miten liikkua kaupungissa, mitä syödä, mistä saada virtaa tietokoneeseen, kuinka pestä pyykit ilman sähköä - sekä miten muu maailma tähän kaikkeen suhtautuu.

Voiko raadannan ja kuluttamisen oravanpyörästä irtautua? Parantaako vai heikentääkö se elämänlaatua? Ja lopulta: Mikä tässä elämässä on tärkeää?

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511257769
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: T50.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.