5:2 Dieetti (Miki)

Harrison, Kate

Laita elimistösi ja elämäsi uuteen uskoon!

5:2-dieetti sallii sinun nauttia rakastamistasi ruoista suurimman osan ajasta. Kahtena päivänä viikossa syödään niukemmin - naiset 500 kaloria ja miehet 600 kaloria. Jaksottainen paasto paitsi pudottaa painoa myös edistää terveyttä ja auttaa ehkäisemään esimerkiksi syöpää, sydänsairauksia, diabetesta sekä Alzheimerin tautia.

Yksinkertainen ja joustava dieetti sopii monenlaiseen elämänrytmiin, ja siitä ovat innostuneet niin naiset kuin miehetkin. Paastopäivien kevyt olo kantaa seuraavaan päivään, ja kuin huomaamatta suhtautuminen ruokaan ja nälkään muuttuu lopullisesti. Siksi myös tulokset ovat pysyviä.

Englantilainen kirjailija ja toimittaja Kate Harrison luuli olevansa ikuinen jojolaihduttaja, mutta selätti 5:2-dieetin avulla paino-ongelmansa. Kirjassaan hän kertoo omista kokemuksistaan, antaa paljon käytännön vinkkejä sekä esittelee tieteellisiä tutkimuksia. Tästä dieetistä kohistaan maailmalla - nyt myös Suomessa!

Kustantaja: Otava
Sidosasu:
ean: 9789511280064
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 59.34

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.