Mintun luontokirja
Ei saatavilla

Mintun luontokirja

Harjanne, Maikki

Mintun luontokirja kuljettaa luontoon ja vuodenaikoihin.

Minttu saa syntymäpäivälahjaksi oman luontokirjan. Tämä kirja on kuitenkin tyhjä, sillä Mintun pitää täyttää se omilla luontomuistoillaan. Kuukaudet vierivät ja kirjan jokaiselle sivulle kertyy iso määrä mukavia muistoja. Minttu piirtää sieniä ja marjoja, kertoo hiihtoretkistä metsään ja siitä miten rairuoho kasvoi pääsiäisenä. Kesä on täynnä kukkia, metsää, perhosia ja tutkimusretkiä.
Mintun luontoretki kuljettaa lukijan vuoden kiertokulkuun. Samalla kun tutuksi tulevat vuodenajat ja niiden ihmeet, kirjassa käydään läpi myös kuukausia ja vuodenaikoihin liittyviä juhlia. Mihin aikaan vuodesta mustikat kypsyvät? Koska voi poimia herkkutatteja? Satusivujen lisäksi kirjassa on kivoja "päiväkirjasivuja", joissa osa tekstistä on korvattu kuvilla. Tällöin lapsen kanssa luettaessa aikuinen voi pitää taukoa ja lapsi täydentää kuvan tarkoittaman sanan tarinaan. 
Minttu -kirjat ovat olleet suomalaisperheiden suosikkeja jo pitkään ja niitä on myyty jo lähes 400 000 kirjaa. Maikki Harjanteen Minttu on tavallinen tyttö, joka kokee pieniä arjen seikkailuita. Tarinat ovat ihanan arkisia, jokaista lasta koskettavia tilanteita. Minttu kirjoissa on koko sivun isot ja vauhdikkaat kuvat. Tekstiä on muutama lause sivua kohden, joten jo pienikin lapsi jaksaa kuunnella näitä satuja. Kuvat ja tapahtumat läheltä lapsen omia kokemuksia, tukevat hyvin tekstin ymmärrystä.

Kirjassa on 28 sivua, muutama lause tekstiä sivua kohden.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511282822
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.