Hyvän historia

Bregman, Rutger

Hyvä. Parempi. Ihminen.

Ihminen on luonnostaan itsekäs ja ihmiskunta tavoittelee vain omaa etuaan. Tätä ajatusta toistavat niin historioitsijat, psykologit ja filosofit kuin iltapäivälehdet ja poliitikotkin. Mutta pitääkö se paikkansa?
Ylistetyssä teoksessaan Hyvän historia Rutger Bregman kääntää ajatuksen ihmisen pahuudesta ylösalaisin. Mitä jos luonnonvalinta ei suosinutkaan ilkeintä ja kovinta pyrkyriä vaan ystävällisintä ja huomaavaisinta tyyppiä? Kirja kyseenalaistaa ihmiskunnan itsekkyyttä toistelevat kauhutarinat Pääsiäissaaren murhenäytelmästä Milgramin sähköiskukokeeseen sekä kertoo, mitä tapahtui, kun kuusi koulupoikaa oikeasti haaksirikkoutui autiolle saarelle niin kuin klassikkokirjassa Kärpästen herra.
Vakuuttava teos murskaa myytit ihmisen pahuudesta yksi kerrallaan ja tarjoaa tilalle myönteistä ihmiskuvaa. Nyt on toisenlaisen tarinan aika.

Rutger Bregman on alankomaalainen historioitsija, joka on valloittanut maailman menestyskirjallaan Ilmaista rahaa kaikille.

”Hyvän historia haastoi näkemyksiäni ja sai minut ajattelemaan ihmiskuntaa täysin uudesta perspektiivistä.” -Yuval Noah Harari

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789511424178
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 90.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha5
Rosebud Tiedekulma2
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.