Matti in the Wallet

Korhonen, Karoliina

Eihän tässä jäniksen selässä oltu, mutta nyt Suomi-Matti on täällä taas. Tällä kertaa Matti takertuu suomen kielen lillukanvarsiin ja kertoo, miten rakas pohjoinen kansamme kommunikoi. Sillä sipuli! That’s onion!

Finnish Nightmares -sarjakuvat ovat olleet valtava menestys. Niitä on myyty Suomessa lähes 60 000 kappaletta, ja niiden käännösoikeudet on myyty Yhdysvaltoihin, Japaniin, Etelä-Koreaan, Viroon ja Kiinaan. Kirjojen Matti-hahmo on tuonut kiinan kieleen jopa uuden sanan jingfen, joka tarkoittaa "henkisesti suomalaista".

Some say learning Finnish is like drinking tar. Nonsense! Int this book, Finn-Matti bends from iron wire what the most beloved Finnish idioms mean. Literally.

The Finnish Nightmares books have been bestsellers worldwide. In China, Finn-Matti has even caused a new word to be coined: "Jingfen", meaning "spiritually Finnish".

Supersuosittu Finnish Nightmares tekee paluun!

Nyt saa olla tarkkana kuin porkkana, sillä Matti on täällä taas uusien suomen kielen lillukanvarsien kera. Sarjakuvakirja kertoo yllättävin oivalluksin, miten pohjoinen kansamme kommunikoi.

Finnish Nightmares -sarjakuvia on myyty Suomessa yli 60 000 kappaletta, ja niiden käännösoikeudet on myyty Yhdysvaltoihin, Japaniin, Etelä-Koreaan, Viroon ja Kiinaan. Kirjojen Matti-hahmo on tuonut kiinan kieleen jopa uuden sanan jingfen, joka tarkoittaa "henkisesti suomalaista".

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511424390
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 85.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.