Säästäväisen elämän Fingerpori

Jarla, Pertti; Lehtopelto, Jarkko

Julkistustilaisuus lauantaina 1.4. klo 14 kirjakauppa Sivullisessa (Kaisaniemenkatu 5). Paikalla tekijät Pertti Jarla ja Jarkko Lehtopelto sekä Marttaliitosta Marianne Heikkilä ja Katri Pellikka. Haastattelijana Vesa Kataisto. Tekijöiltä on mahdollisuus saada signeeraus albumiinsa.

Arvioitu ilmestymispäivä 30.3.2023

Fingerpori ja Martat yhdistivät voimansa.

Kun kansa on väsynyt säästämiseen, se kaipaa lohtua, iloa ja kanssakulkemista. Säästäväisen elämän Fingerpori on Marttojen ja Fingerporin yhteinen löytölaari aiheen pariin.

Marttojen runsaassa vinkkikattauksessa ei lisätä kriisitunnelmaa vaan annetaan simppeleitä ohjeita siihen, miten turhia kuluja saa karsittua elämänlaadusta tinkimättä. Lisäksi pohdiskellaan, mikä ylipäätään riittää hyvään elämään.

Albumista löytyy kymmenittäin ennen julkaisemattomia strippejä. Hauskanpidon ohessa mukana on myös paljon yhteiskuntakritiikkiä fingerporilaiseen tyyliin. Säästäväinen elämä on myös päättäjien vastuulla.

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511469216
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.