Tehtävä Rivieralla

MacInnes, Helen

Helen MacInnesin uuden romaanin avaus on raju: huippusalainen Naton muistio on joutunut vääriin käsiin, ja kovavauhtinen ajojahti alkaa. Pieni parhaiden asiantuntijoiden joukko määrätään hoitamaan asia niin, että lopputulos on siisti. Näiden miesten joukossa ovat amerikkalainen kustantaja Brad Gillon ja viinikauppiaan asussa esiintyvä englantilainen Tony Lawton. Heille tehtävä on paitsi vaarallinen myös arkaluontoinen: miesten hyvä ystävä Tom Kelso ja tämän vaimo Dorothea ovat sekaantuneet pahasti juttuun.

Helen MacInnes seuraa kylmän ammattitaitoisesti kummankin puolen liikkeitä pelin siirtyessä New Yorkista Välimeren rannoille, missä Naton ja Varsovan liiton tiedusteluvoimat kohtaavat toisensa. Täällä, kauniin lomakaupungin vehreiden puistojen, värikylläisten markkinoiden ja kalasatamien taustaa vasten, huipentuu taistelu jossa jokaisella on vain kaksi ratkaisua: tunnista ja tapa, tai tule tapetuksi.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512044979
Ilmestymisvuosi: 1994
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 5
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.