Suomi-ranska-suomi
Ei saatavilla

Suomi-ranska-suomi

Lattunen, Viljanen

Gummeruksen kaksikielisten ja kaksisuuntaisten perussanakirjojen sarja uudistui heinäkuussa 2005, jolloin englannin, ruotsin, saksan ja espanjan sanakirjat ilmestyivät sisällöltään päivitettyinä ja ulkoasultaan uudistettuina. Myös venäjän sanakirjan uusin painos ilmestyi uuden sarja-asun mukaisesti keltaisissa kansissa. Gummeruksen perussanakirjojen toimitustyössä käytetään hyväksi uutta toimitus- ja julkaisujärjestelmää, ja kokeneet sanakirjantekijämme voivat päivittää tietokantoihin koottuja hakusanastojaan Internetin välityksellä. Sanakirjojen hakusanat on laadittu mahdollisimman lyhyiksi ja helppokäyttöisiksi, jotta sana ja sen tärkein käyttötieto löytyisivät vaivattomasti. Perussanaston lisäksi myös tärkeimmät fraasit ja sanonnat on esitetty helposti erottuvina, omina päähakusanoinaan. Sanojen käyttöä kuvaavia esimerkkilauseita on sanakirjoissa mukana runsaasti. Hakusanastot on taitettu kahdelle, selkeästi toisistaan erottuvalle palstalle.

Viittauksia hakusana-artikkeleiden välillä on mahdollisimman vähän, ja vaikeaselkoisia erikoismerkintöjä on pyritty välttämään.

Keväällä 2006 uudistumisvuorossa ovat italian ja ranskan perussanakirjat. Molempien sanakirjojen hakusanastoa on kartutettu useilla tuhansilla hakusanoilla. Uutta sanastoa on koottu muun muassa ajankohtaisista harrasteista, terveydenhoidosta, koulutuksesta, yhteiskunnan toiminnasta sekä tieto- ja tietoliikennetekniikasta. Arkipäivän ilmaisuja ja muita tyylillisesti tärkeitä ilmaisuja on lisätty, samoin kielenkäyttöä kuvaavia esimerkkejä. Päivitystyön tuloksena suomalaiset kieltenopiskelijat saavat käyttöönsä ajantasaiset ja entistäkin helppokäyttöisemmät perustyökalut seitsemällä eri kielellä.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512067268
Ilmestymisvuosi: 2008

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.