Englannin fraasiverbit
Ei saatavilla

Englannin fraasiverbit

Quinion, Michael

Runsas fraasiverbien käyttö on luonteenomaista englannin kielelle. Yleisyyden lisäksi fraasiverbeille on tyypillistä merkityksen idiomaattisuus - merkitys ei aina ole pääteltävissä ilmauksen yksittäisten osien perusteella. Mitä esimerkiksi tarkoittaa back up seuraavassa virkkeessä: The traffic is starting to back up?

Gummeruksen Englannin fraasiverbit -sanakirja sisältää noin 4 000 britti-, amerikan- ja australianenglannissa esiintyvää fraasiverbiä. Kirja on suunnattu niille englannin opiskelijoille ja englannin kieltä paljon käyttäville, jotka hallitsevat kielen perusteet ja pyrkivät laajentamaan sekä vahvistamaan sanavarastoaan.

Fraasiverbit on ryhmitelty sanakirjaan selkeästi, aakkostettujen päähakusanojen mukaan. Päähakusanoille on esitetty ääntämisohjeet. Itse fraasiverbeille on annettu suomenkielisten vastineiden lisäksi myös käyttöaluetta ja -tyyliä koskevaa tietoa. Uusimmista englanninkielisistä sanakirjalähteistä ja tekstitietokannoista (mm. British National Corpus) kootut käyttöesimerkit auttavat kielenoppijaa omaksumaan fraasiverbit osaksi aktiivista kielitaitoaan. Kaikki esimerkkilauseet on suomennettu. Englannin fraasiverbit -sanakirja pohjautuu Gummerus Kustannus Oy:n ja Kielikone Oy:n englanti-suomi-tietokantaan, jonka fraasiverbiaineistoa on kartutettu tuhansilla uusilla hakusanoilla ja runsaalla esimerkkiaineistolla.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512074747

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.