Muistin kaiku
Ei saatavilla

Muistin kaiku

Powers, Richard

Eräänä talvisena yönä Nebraskan syrjäisessä kolkassa 27-vuotias Mark Schluter ajaa viivasuoralla maantiellä autonsa katolleen ja loukkaantuu vakavasti.

Markin isosisko Karin palaa vastentahtoisesti kotikaupunkiinsa pitämään huolta loukkaantuneesta veljestään. Kun Mark viimein herää koomasta, hän ei tunnista siskoaan vaan väittää tätä huijariksi. Karin pyytää epätoivoissaan apua julkkisneurologi Gerald Weberiltä, joka diagnosoi Markilla harvinaisen Capgrasin syndrooman.

Myös itse onnettomuuteen liittyy jotain perin mystistä. Onnettomuuspaikalla on jälkiä useammasta ajoneuvosta, ja Markin sairaalapöydältä löytyy vanhanaikaisella käsialalla raaputettu viesti: Minä en ole kukaan/mutta tänä yönä North Line Roadilla/Jumala johdatti minut sinun luoksesi/jotta sinä saisit elää/ja toisit mukanasi jonkun muun.

Hitaasti valkeneva totuus onnettomuusyön tapahtumista tulee muuttamaan peruuttamattomasti Markin, Karinin ja Geraldin elämän.

National Book Awardilla palkittu Muistin kaiku on jännitysromaanin tavoin etenevä sukellus ihmismielen syvyyksiin, paikkoihin jotka tekevät ihmisestä inhimillisen.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512078738
Ilmestymisvuosi: 2009
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.