Elinkautinen - Takamäki 1-3

Sipilä, Jarkko

Jarkko Sipilän palkittujen poliisiromaanien keskushahmo, rikoskomisario Kari Takamäki on noussut suomalaisten dekkarisankarien kärkikaartiin. Vähäpuheinen rikoskomisario on kokenut rikostutkija ja kunnollinen perheenisä, joka osaa olla kova silloin kun tarvitaan. Poliisityössä Takamäki on valmis pistämään kaikkensa peliin, jotta rikolliset saadaan kiinni. Kolme ensimmäistä Takamäki-romaania ilmestyvät nyt yksissä kansissa näyttävänä yhteisniteenä.

Kosketuslaukaus

Rutiiniratsiassa keskellä Helsinkiä pakettiautosta löytyy ruumis. Kun uhrin henkilöllisyys paljastuu, pääsee helvetti irti: surmattu on eduskunnan pääsihteeri Teuvo Hassinen. Voiko Suomessa tapahtua poliittinen murha?

Tappokäsky

Poliisin kuuntelunauhoille tallentuu ilmiselvä tappokäsky. Mutta kuka on murhaaja ja kenestä on tulossa uhri? Takamäki saa visaisen jutun selvitettäväkseen. Kuinka ratkaista rikos, jota ei ole vielä tapahtunut?

Karu keikka

Takamäen vanha kurssikaveri, sisäministeriön virkamies Juha Grönberg puukotetaan kuoliaaksi. Pian jäljet alkavat johtaa pelottavan korkealle. Voiko Takamäki lopulta luottaa edes omaan tiimiinsä?

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512081806
Ilmestymisvuosi: 2010
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.