Rei Shimura Havaijilla
Ei saatavilla

Rei Shimura Havaijilla

Massey, Sujata

Osa-aikaisen tiedusteluagentin työsopimus päättyy ja Rei Shimura päättää palata Kaliforniaan. Hänen isänsä toipuu parhaillaan aivoverenvuodosta ja tarvitsee hoivaa.

Kotirauha rikkoontuu, kun Kalifornian Shimurat kutsutaan Havaijille viettämään suvun patriarkan 88-vuotispäivää. Kaikki ovat ällikällä lyötyjä! Kukaan koko klaanista ei ole tiennyt, että muinaisen isotädin jälkeläisiä elelee niinkin lähellä.

Rei huomaa pian, että uusilla sukulaisilla on paljon enemmän mielessään kuin pelkät syntymäpäiväkekkerit. He haluavat apua saadakseen takaisin arvokkaan rantatontin, joka heiltä on anastettu toisen maailmansodan melskeissä.

Rein etsivänvaistot heräävät, mutta tutkimukset pysähtyvät kuin seinään, kun maastopalo pyyhkäisee vaarallisen läheltä vieraiden loma-asuntoa. Kaiken kukkuraksi teini-ikäistä serkkupoikaa syytetään palon sytyttämisestä.

Onneksi hätiin rientää Rein entinen työnantaja, joka on purjehtinut ystävineen Havaijille. Kuumaakin kuumempi viikko on tiedossa, kun paikalle pölähtää vielä vaimonsa jättämä Hugh Glendinning.

Massey tarjoaa Rei Shimura -sarjan viimeisessä osassa aimo annoksen huumoria, jännitystä sekä mojovan yllätyksen, jota amatöörietsivän innokkaat fanit ovat saattaneet jo odottaakin.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512082117
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.