Eksyneiden sydänten koti
Ei saatavilla

Eksyneiden sydänten koti

Dillon, Lucy

Juuri jätetty sekä työstänsä potkut saanut Rachel perii tädiltään talon, Gem-koiran sekä kokonaisen kennelin Englannin maaseudulla. Hieman vastahakoisesti hän ryhtyy jatkamaan tätinsä työtä: etsimään löytökoirille niille parhaiten sopivat uudet kodit. Pikkuhiljaa Rachel löytää itsestään koiraihmisen ja saa pian huomata, kuinka löytökoirilla on taipumus mullistaa uusien omistajiensa elämä.

Lapsettomuudesta kärsivän pariskunnan, Natalien ja Johnnyn, välisen hiljaisuuden onnistuu lopulta rikkomaan neuroottinen basset Bertie. Heidän ystävänsä, kylän lääkäri Bill, saa puolestaan villakoira-Lulun kautta mahdollisuuden pysyvään rakkauteen. Yksinhuoltajaäiti Zoella riittäisi tekemistä ilman koiraakin, kun ex-mies antaa lapsilleen Toffeen, täynnä energiaa olevan labradorinnoutajan pennun.

Löytökoirat tulevat antaneeksi uusille omistajilleen oppitunteja lojaaliudesta, kumppanuudesta ja pyyteettömästä rakkaudesta. Dillonin lämminhenkinen romaani saa lukijan - olipa tämä koiraihminen tai ei - iloitsemaan sekä omistajien että koirien uudelleen löytämästä onnesta.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512082391
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.