Illan tullen
Ei saatavilla

Illan tullen

Cunningham, Michael

Nelikymppinen Peter Harris omistaa taidegallerian New Yorkissa ja näkee itsensä kauneuden palvelijana. Hänen vaimonsa Rebecca on arvostettu kulttuurilehden päätoimittaja, ja pariskunta elää kauneuden ympäröimänä New Yorkin taidepiireissä. Harrisien turvallinen, huolellisesti rakennettu elämä järkkyy, kun Rebeccan pikkuveli, hemmoteltu 23-vuotias Mizzy, muuttaa heille väliaikaisesti asumaan. Kaunis ja huoleton Mizzy on hukassa omassa elämässään, joka näyttää kuluvan joutenoloon ja huumeisiin. Yllättäen Peterin ja Mizzyn välille syntyy jotain, joka saa Peterin kyseenalaistamaan oman elämänsä.

Cunninghamin upea romaani on tutkielma elämän tarkoitusta etsivästä miehestä. Se on ylistyslaulu öiselle New Yorkille, elämän pienille sattumuksille ja kauneudelle.Teksti havahduttaa koskettavalla kielellään ja jättää lukijalle tilaa pohtia rakkauden ja kauneuden merkitystä tänä päivänä, tässä maailmassa.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512084029
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.