Rakas vanha vinyyli : poimintoja muistojeni levyhyllystä
Ei saatavilla

Rakas vanha vinyyli : poimintoja muistojeni levyhyllystä

Nyman, Jake

Musiikkitoimittaja ja radioääni Jake Nyman varttui ja teki työuraa vinyylilevyjen kanssa. Sitten ammattimiehelle kätevämpi CD tuli ja vinyyli sai väistyä. Nyt se kokee uudelleensyntymää ja muistot ovat palanneet pintaan myös Jakelle. Ensin syntyi kirja single-levyistä (Kovan päivän ilta, Gummerus 2008) ja Rakas vanha vinyyli jatkaa sen tarinaa pitkäsoittojen maailmassa.

Rakas vanha vinyyli on kertomuksia nuoruuden, opiskeluaikojen ja neljänkymmenen toimittajavuoden ajan kestäneestä löytöretkestä musiikkiin. Mukana on paljon populaarimusiikin klassikoita ja albumitaiteen kulmakiviä mutta myös teoksia, joita suuri yleisö ei tunne; sellaisia, joihin lukija tämän luettuaan haluaa ehdottomasti tutustua.

Nämä ovat kertomuksia suurista keikka- ja konserttielämyksistä, maailmankuulujen rock- ja popartistein artistien tapaamisista, hauskoja anekdootteja, faktoja. Mutta ennen kaikkea henkilökohtaisia kertomuksia siitä, miten mies rakastui musiikkiin ja mitä hänelle - nolotkin tilanteet huomioon ottaen - sitten tapahtui:

"Baarin levyautomaatista alkoi raikua Rollareiden Satisfaction. Koska en pitkän saksan lukijana osannut juurikaan englantia, sanoin viereisessä pöydässä istuvalle tutulle tytölle, että ’sori, mä oon unohtanut mitä mitä toi sätisfäksön oikein tarkoittaa’. Tyttö katseli minua hetken ja sanoi sitten vienosti hymyillen, että se tarkoittaa piiritystä."

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512088393
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 78993

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.