Yhden toivon tie
Ei saatavilla

Yhden toivon tie

Havaste, Paula

"Vesi virtaa tykyttävän olkapään yli ja liukuu pitkin mustelmille lyötyjen rintojen pintaa, virta pyyhkii verta valuvaa jalkoväliä, ruhjeille iskettyjä varpaita. Vesi on hyytävän kylmää, mutta samalla se turruttaa kivun. Oili kelluu hetken, ojentaa käsiään taivaalla leijuvia kultasäteitä kohti, vajoaa sitten pinnan alle ja muistaa ajan, jolloin kaikki oli vielä hyvin." 

Sota Neuvostoliittoa vastaan on kestänyt jo vuosia, mutta Oilin mieltä sekään ei saa matalaksi. Kemissä eletään Berliinin aikaa, työ saksalaisessa sotilassairaalassa on innostavaa ja ystävät pitävät suomalaistytölle seuraa. Tärkein on kuitenkin Horst, komea saksalainen sotilas, joka on luvannut hankkia avioliittoluvan itse Hitleriltä ja viedä Oilin mukanaan. Kun sota viimein päättyy ja saksalaiset komennetaan poistumaan maasta, Oili panee kaiken toivonsa Horstin varaan ja lähtee uhkarohkealle matkalle kohti Saksaa. 

Yhden toivon tie on tarina sokeasta uskosta, sisaruusrakkaudesta sekä suomalaisten naisten ikiaikaisesta sinnikkyydestä. Raju selviytymistarina on itsenäinen jatko-osa vuonna 2010 ilmestyneelle romaanille Kaksi rakkautta.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512089772
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.