1827

Pohjola, Mike

Turkulainen ylioppilas Elias Hellman on kunnianhimoinen ja ylpeä, mutta auttamattoman saamaton nuorukainen. Romaani alkaa siitä, kun Elias palaa Karjalan laulumailta säkkiin sulkemansa villiihmisen, aidon Kalevala-äijän, Väinön, kanssa. Elias toivoo, että tuomiset todistaisivat hänen olevan todellinen mies ja Maria Vassin rakkauden arvoinen. Kun Maria sitten kapsahtaakin Eliaan sijaan karskin Väinön kaulaan, Elias vaipuu synkkyyteen. Arkkipiispa Tengström haistaa nuoren miehen epätoivon ja vihjaa, että Saatanalta Elias saisi tahtoa, joka veisi miehen pitkälle. Ajatus jää kytemään Eliaksen mieleen. Samana iltana Turussa roihahtaa ja Pohjoismaiden historian tuhoisin kaupunkipalo saa alkunsa.

Mike Pohjolan uusi romaani on historiallinen kauhufantasia ja hulvaton melodramaattinen seikkailukertomus. Romaanissa palvotaan Perkelettä, ylistetään ihmissielun pimeää puolta ja juovutaan rakkaudesta ja eläimellisestä menosta. Kirja revittelee pulpin hengessä ja rymyää romantiikan epookin hameenhelmoissa.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512089796
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.