Pullopostia

Adler-Olsen, Jussi

Kaksi veljestä herää tiukasti sidottuina venevajassa lähellä merta. Kylmäverinen kidnappaaja on jossain mutta palaa varmasti takaisin. Siteistä ei pääse irti, mutta löytyy pullo ja paperia…

Vuosikausia myöhemmin apulaispoliisikomisario Carl Mørck saa käsiinsä poliisilaitoksella lojuneen pullon, jonka sisällä on avunpyyntö. Osasto Q on lähes mahdottoman tehtävän edessä. Mitä hädin tuskin luettava viesti tarkoittaa? Tutkimukset vievät 1990-luvulla kadonneiden jehovantodistajaveljesten jäljille, mutta miksei perhe ole koskaan ilmoittanut heitä kadonneiksi?

Ennen kuin Mørck, Assad ja Rose huomaavatkaan, he ovat hermoja raastavan tapahtumasarjan kannoilla. Lisäksi eräs perheenäiti alkaa penkoa miehensä salaperäistä menneisyyttä ja huomaa, että totuudesta voi joutua maksamaan hengellään.


Kirja on ratkaisemattomiin rikoksiin erikoistuneesta Osasto Q:sta kertovan sarjan kolmas osa, ja se voitti Lasiavain-palkinnon vuoden 2010 parhaana pohjoismaisena dekkarina.

**** ”Osasto Q:n kolmas osa ja varsinkin Carl Mørck ja Assad nostavat Adler-Olsenin dekkarit tanskalaisen rikoskirjallisuuden parhaimmistoon.” – Politiken

***** ”Jussi Adler-Olsenin Osasto Q -sarja on tämän hetken parasta tanskalaista rikoskirjallisuutta.” – Jyllands-Posten

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512092796
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.