Karate do

Rankinen, Paavo

Karate on polku fyysisen kunnon parantamiseen ja ylläpitoon sekä henkiseen kasvuun - kehon ja mielen balanssiin. Karate Do - tie kasvuun on tietoteos, joka innostaa ja laajentaa tietoa karatesta ja toimii mainiona oppaana matkalla sen kiehtovaan maailmaan. 

Teos on perusteellinen lajiopas, joka syventää aihetta yhdistämällä vasta-alkajan ja kokeneen karateopettajan, sensein, ajatuksia. Kirja hyödyntää opettajan ja oppilaan välisiä keskusteluja sekä oppilaan päiväkirjamerkintöjä lajista ja karatetreeneistä. Teoksessa esitellään karaten (Shotokan) perusteet selkein kuvin ja tekstein. 

Kirja on suunnattu niin vasta-alkajille, karatea pitkään harrastaneille ja karateopettajille kuin jokaiselle, jota oman kehon ja mielen hyvinvointi ja tasapaino kiinnostavat. Karate Do - tie kasvuun hälventää ennakkoluuloja ja osoittaa, että kuka tahansa iästä, sukupuolesta tai kunnosta riippumatta voi harrastaa lajia. Kirja on oiva opas myös karaten alkeiskurssin tueksi.  

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512358786
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 79181

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.