Hännänkääntötemppu

Vierula, Hertta & Juhani, Teemu

Sannalla on suuri salaisuus. Hänelle on kasvanut häntä! Sillä voi rapsuttaa korvaa tai sulkea oven perässään. Sen voi kääriä ympärilleen illalla ja sille pystyy puhumaan päivän surut. Ja sen kanssa saattaa vaikka tanssia villisti ja pitää hauskaa. Mutta se pitää piilottaa kaikilta. Eräänä päivänä Sanna odottaa äitiä kotiin. Rappukäytävä rapisee ja ovi kolahtaa, mutta sisään tuleekin jotain ihan muuta kuin äiti...

Yllätyksellinen, mystisen kiehtova tarina kertoo mielikuvituksen lennosta ja omien voimien löytämisestä. Esikoiskirjailija Hertta Vierulan upea teksti saa tulkintansa kiitetyn kuvittajan, Teemu Juhanin kynästä. Hännänkääntötemppu sai kunniamaininnan Kariston kuvakirjakilpailussa vuonna 2017.

Hertta Vierula on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja. Teemu Juhani on Helsingissä asuva kuvittaja, jonka ensimmäinen lastenkirjakuvitus oli Magdalena Hain Kurnivamahainen kissa. Kirja voitti Tulenkantaja-palkinnon, oli ehdolla Lydecken-palkinnolle, Runeberg Junior -palkinnolle sekä Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjapalkinnolle.

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512364282
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 852
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 6
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.