FIFAn jalkapallon MM 2018

Radnedge, Keir

Analyysit joukkueista ja niiden tähtipelaajista, upeita valokuvia, isäntäkaupunkien ja pelistadioneiden esittelyt - FIFAn virallinen MM-käsikirja on jalkapallofanin unelma! 

FIFAn jalkapallon MM 2018 

Jalkapallo on pelien kuningas ja seuratuimmat kisat ovat tietysti MM-kisat! Joka neljäs vuosi järjestettävät kisat kokoavat maailman kovimmat jalkapalloilijat ja joukkueet kilpailemaan maailmanmestaruudesta. Vuonna 2018 kisat järjestetään Venäjällä. Kisojen järjestäjä, Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA, on auktorisoinut tämän vuoden 2018 kisojen virallisen kisakäsikirjan. 

FIFAn jalkapallon MM 2018 -teos esittelee pelipaikat, joukkueet ja tähtipelaajat upeiden valokuvien kera ja analysoi asiantuntevasti kunkin joukkueen mahdollisuudet finaalipaikkaan. Kirja sisältää myös kätevän turnaustaulukon, johon voi tehdä merkintöjä kisojen edetessä - pysyt helposti kartalla tilanteesta ja saat kisoista mukavan muistoesineen! Tämä on ainoa FIFAn auktorisoima käsikirja - tätä et saa muualta! 

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789512364374
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 79.31

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.