Jos olisin sammakko

Sandelin, Annika & Pertamo, Karoliina

Mistähän sammakko mahtaa unelmoida? Ja mistä pääministeri ja liikennepoliisi? Ehkä bussi on kyllästynyt ajamaan aina samaa reittiä ja kuu olemaan yksinäinen. Joku unelmoi olevansa suuri ja pelottava, joku toinen pieni ja huomaamaton. Unelmissaan jokainen saa olla sellainen kuin haluaa, ja melkein jokainen haluaa olla joku muu kuin on. Mutta mahtaako muurahainenkin haluta?

Annika Sandelin on kirjoittanut lapsille aikaisemmin kaksi runokirjaa, joiden muutamista runoista on tullut jo klassikkoja. Hänen runonsa ovat mutkattomia ja kristallinkirkkaita, niin että pieninkin lapsi ne ymmärtää, ja samalla kertaa kielellisesti kekseliäitä, syvällisiä ja humoristisia. Karoliina Pertamon värikylläinen kuvitus antaa runoille oman hehkunsa. Runot on kääntänyt suomeksi Laura Ruohonen, joka tunnetaan paitsi näytelmäkirjailijana ja teatteriohjaajana myös lastenkirjailijana.

 

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512365791
Ilmestymisvuosi: 2019
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lorut

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.