Onni ja Aada päiväkodissa

Kuutti, Maria

Onni on menossa ensimmäistä kertaa päiväkotiin. Hän puristaa äitinsä kättä aina tarhan portille asti. Onnin maha on täynnä perhosia. Kaikki muut lapset näyttävät tosi isoilta. Onneksi hoitaja on kuitenkin kiltti ja vie Onnin kädestä pitäen muiden luo! Onni tapaa naulakoilla Aadan, joka ei muista, että hänen paikkansa löytyy siilin kuvan alta. Ehkä Aadasta voisi saada kaverin? Onni oppii, että päiväkodin touhuissa on tarkkoja sääntöjä, mutta tärkeintä on silti oppia leikkimään. Jokainenhan osaa leikkiä!

Sympaattinen kuvakirja aloittaa lapsen arkea ja ensikokemuksia käsittelevän sarjan, joka ottaa pienen tunteet vakavasti. Saara Söderlundin kekseliäs kuvitus tuo hymyn lukijan huulille.

Maria Kuutti on kangasniemeläinen kirjailija ja sanataideohjaaja. Hänet tunnetaan mm. suositusta Anna ja Elvis -lastenromaanisarjasta. Saara Söderlund on degerbyläinen freelance-kuvittaja ja -graafikko, joka on tehnyt kuvituksia mm. lehtiin, postikortteihin ja muihin paperituotteisiin.

 

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512366286
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L85.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kuvakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.