Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja Kirjastokarju

Veirto, Kalle

Henkka ja Jiikoo kisaavat kotikadullaan, maineikkaalla Pumpputiellä, rahanarvoisesta palkinnosta katusählyssä, vastassa Rupi-Taku All Stars ja Kossu. Ottelun pitäisi olla oman kadun poikien heiniä, mutta eikö vain muuan autoileva mulkero tule ja sotkeudu peliin ja turmele urheilevan nuorison rehtiä kamppailua. Ja se on vasta alkusoittoa. Kohta jo kirjelmöidään korkeammalle taholle, ja sitten kuvioihin tulevat oravavainaat ja piikkimatot - ja joku jopa ajaa toisen päältä tahallaan! Tärkeää on myös pyrkiä pelastamaan lähikirjasto ja ottaa selkoa, mistä kirjastoaktivistin ja kuuluisan tubettajan Kirjastokarjun liikenneonnettomuudessa oikein oli kyse. Pirullinen tapaus, kerta kaikkiaan!

Etelä-Lahden mestarietsivät Henkka ja Jiikoo ovat taas elementissään. Sarjan kuudestoista osa sitä taattua laatuvarmistettua Henkkaa & Kivimutkaa!

Kalle Veirto on lahtelainen toimittaja, nykyisin vapaa kirjailija. Hän on kirjoittanut monia suosittuja nuortenromaanisarjoja ja yksittäisiä kirjoja niin nuorille kuin aikuisillekin. Hän on myös voittanut useita palkintoja (mm. Topelius-palkinnon vuonna 2015) ja saanut kunniamainintoja ja palkintoehdokkuuksia. Lastenkulttuurin valtionpalkinnon hän sai vuonna 2017.

 

 

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512366736
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.