Talvilinnake - Hitlerin atomipommin sabotaasi

Bascomb, Neal

ian Saksan miehitettyä Norjan vuonna 1942 maan vastarintaliike päätteli natsien valmistavan Vemorkissa atomipommihankkeessaan tarvittavaa raskastavettä. Se välitti tiedon Briteille, jotka kokosivat maanpaossa olevista norjalaissotilaista iskujoukon.

Seurasi sarja toisen maailmansodan tärkeimpiä sabotaaseja. Hyytävissä olosuhteissa tehdyt iskut hidastivat Hitlerin atomipommihanketta niin, että sota ehti loppua ennen pommin valmistumista.

Neal Bascomb on saanut käyttöönsä ennennäkemätöntä päiväkirjamateriaalia ja kirjoittanut tapahtumista tosielämän seikkailukertomuksen, joka avaa operaatioita niin brittien kuin norjalaisten näkökulmasta, ja kertoo myös atomipommihankkeesta saksalaisten silmin.

Kirja on kertomus Norjan suurimmista sotasankareista ja kuvaa myös koskettavasti yksilöiden ja perheiden riskejä ja uhrauksia. Kirjasta on valmisteilla myös Hollywood-elokuva.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512410200
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: T90.35
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.