Veden vihat lumen armo

Havaste, Paula

1100-luvulle sijoittuva rakastettu Vihat-sarja päättyy. Piispan käskynhaltija on hyökännyt Kerten kimppuun, ja Kertte on tarttunut veitseen. Kertte pakenee kauppias Osmin laivaan päästäkseen takaisin Turukylään. Oikukkaat tuulet ja saaristorosvot koettelevat matkalaisia niin, että seuraava talvi joudutaan kuitenkin viettämään Koluvanissa, nykyisessä Tallinnassa. Merten takaa alkaa kuulua uhkauksia: piispan miehet eivät ole antaneet anteeksi.

Ovatko veden jumalat vielä lepytettävissä? Entä onko kotiin Larrin luo enää paluuta? Kertte lähti kotoaan, kun oli pakko - tai niin hän itselleen selitti, vaikka kuuma veri se häntä vei vieraan miehen mukaan. Perässä ovat seuranneet vaaralliset huhut siitä, kuinka oma mies Larri sotki kätensä piispan vereen. Nyt Kerten on otettava selvää, voiko entiseen enää palata, jos on kokenut niin paljon - ja odottaako entinenkään sellaisena kuin toivoisi. Onko olemassa paikkaa, jossa vihat unohtuvat?

Kirja sisältää yksissä kansissa kaksi viimeistä osaa Paula Havasteen 1100-luvulle sijoittuvasta sarjasta. Se on avannut suomalaiselle historialliselle romaanille uuden aikakauden. Havasteen taidokkaassa tekstissä vanha legenda kasvaa itsenäiseksi taideteokseksi ja unohtumattomaksi tarinaksi.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512411542
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.