Kauneimmat satuaarteet

Venhola, Heli

Tämä lumoavien tarinoiden kokoelma herättää eloon kuusi rakastettua klassikkosatua modernisti kerrottuna. Ihastuttava kuvitus ja ajattomat tarinat viehättävät lukijaa, ja niistä on iloa koko perheen satuhetkiin yhä uudelleen ja uudelleen.

Sisältää sadut:
LIISA IHMEMAASSA
Liity Liisan seuraan ja loikkaa kaninkolon kautta Ihmemaahan, jossa mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Kaunis kuvitus johdattaa pienetkin lukijat taianomaisen satuhetken pauloihin.

VIIDAKKOKIRJA
Opi Mowglin kanssa viidakon eriskummalliset metkut viisaan Baloo-karhun opastamana. Ajattoman klassikon uusi mukaelma upeine kuvituksineen kutkuttaa niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvitusta.

OZIN VELHO
Anna tuulen kuljettaa itsesi Dorothyn ja Toton mukana Ihmemaa Oziin ja kohtaa Variksenpelätin, Tinamies ja Leijona. Rakastetun klassikon mukaelma siivittää lumoaviin lukuhetkiin.

OLIVER TWIST
Kurkista taskuvarkaiden ja muiden ryökäleiden elämään kiehtovassa kertomuksessa. Vaella orporukka-Oliverin mukana köyhäintalosta Faginin rosvosakkiin. Pääseekö Oliver pois kadulta?

ULJAS MUSTA
Koe uljaan hevosen koskettava tarina koettelemuksineen ja vastoinkäymisineen. Komeaksi oriksi varttunut Uljas Musta päätyy omistajalta toiselle, mutta pääseekö hevonen koskaan nauttimaan vapaudesta?

SALAINEN PUUTARHA
Avaa lukittu ovi ja astu satumaiseen paikkaan täynnä kauneutta ja arvoituksia. Mary Lennox on yksinäinen ja hemmoteltu, mutta kun hän löytää kätketyn puutarhan, perheen elämä muuttuu.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512416837
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L85

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.