Karhunainen

Ramqvist, Karolina

Vangitseva kuvaus naisista, historiasta ja selviytymisestä.

Vuonna 1542 nuori Marguerite de La Rocque seuraa hänelle määrättyä holhoojaa tutkimusmatkalle Pohjois-Amerikkaan. Kesken matkan tapahtuu skandaali, ja Marguerite hylätään karhujen asuttamalle saarelle Pohjois-Atlantilla. Marguerite selviytyy, ja tarina on uskomaton. Se ei jätä rauhaan nykykirjailijaa, joka alkaa jäljittää Karhunaisen historiaa.

Karhunainen kertoo kahdesta vaikuttavasta naisesta, joiden elämät kietoutuvat kirjassa yhteen: Marguerite de La Rocquesta, joka selviytyi vastoin odotuksia, ja Karolina Ramqvistista, joka kysyy viiltävän teräviä kysymyksiä historiasta ja nykyajasta, hylkäämisestä ja selviytymisestä, kirjoittamisesta ja kylmyydestä. Lumoava ja monikerroksinen teos yhdistelee ennakkoluulottomasti omaelämäkertaa, esseetä ja proosaa.

"Lävistää niin mielen kuin sydämenkin." - Svenska Dagbladet

"On kiehtovaa ja koskettavaa seurata [Ramqvistin] intohimoista suhdetta saavuttamattomaan ja huomionarvoiseen Marguerite de La Rocqueen." - Skånska Dagbladet

"Spontaani, kaunis ja vangitseva." - Skaraborgs läns tidning

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512418633
Kirjastoluokka: 99.1/84.2 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.