Kuoleman safari

Mustaluoto, Seppo

Entisen erikoisjoukko-operaattorin Janne Norrmanin päätä huimaavat kuviot jatkuvat, kun oligarkki Aleksei lähettää hänet Nigeriaan selvittelemään öljysatamabisneksiä. Öljysatamahanketta tutkiessaan Janne ajautuu pohtimaan myös tulevaisuuttaan Aleksein klaanin jäsenenä. Onko Jannen rakastetun Irinan lojaalisuus lopulta hänen vai Aleksei-isän puolella? 

Keikan pitäisi olla parin päivän pistäytyminen luksushotellissa Lagosissa. Kuten Aleksein bisneksissä yleensä, kaikki ei mene suunnitellusti, vaan paikallinen islamilainen terroristijärjestö kaappaa Jannen. Seuraa yhden miehen selviytymistaistelu ja seikkailu, joka ei jätä kylmäksi. 

Kuoleman safari jatkaa Slaavilaisesta pelistä alkanutta sarjaa. Ammattisotilaan kirjoittama kotimainen toimintajännäri on lajinsa harvinaisuus, jonka suora toimintakuvaus ja rohkeat juonenkäänteet tekevät kirjasta viihdyttävän pageturnerin. 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512419005
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 18
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.