Kuolematon kunnia

Holt, Anne

Norjan dekkarikuningattaren uusi, jännittävä sarja 

Nuori hiihtolupaus Hege Chin Morell on jäänyt kiinni dopingista. Hegen isä epäilee sabotaasia ja pyytää Selma Falckia puhdistamaan Hegen nimen ennen seuraavia arvokisoja. Selmalle tarjous on viimeinen mahdollisuus pitää kiinni omasta maineestaan. Hän on pelannut rahansa, parisuhteensa ja juristinlupansa, mutta Hegen isän ehdottama vedonlyönti voi palauttaa hänen uransa raiteilleen. 



Pian toinen hiihtomaajoukkueen jäsen kuolee tapaturmaisesti, ja hänenkin verestään löytyy kiellettyjä aineita. Skandaali uhkaa tahrata kaikki norjalaishiihtäjät ja media penkoo armotta hiihtoliiton jäsenten menneisyyttä. Tarkoin varjeltujen salaisuuksien noustessa pintaan Selma ymmärtää, että uhattuna ei ole vain urheilijoiden kunnia - useamman hiihtäjän henki on hänen käsissään. 



Kuolematon kunnia avaa Anne Holtilta uuden sarjan, jonka pääosassa on viisikymppinen juristi Selma Falck. Terävä ja ajankohtainen rikosromaani pureutuu huippu-urheilun maailmaan ja ruotii niin nationalismia, dopingia kuin kulissien takaista korruptiotakin. 



”Odottamaton mutta erinomaisen onnistunut yhdistelmä murhia, kostoa ja dopingia Norjan maastohiihtojoukkueessa... Mahdoton laskea käsistään.” 

Aftonbladet 



”Virkeä, poikkeuksellinen ja vakuuttava.” 

The Times 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512426409
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.