Kerjlisromaani
Ei saatavilla

Kerjäläisromaani

Brecht, Bertolt

Huikea tarina kahden liikemiesneron välisestä taistelusta maailmassa, jossa ihminen on vain väline, varakkuus ainoa tavoittelemisen arvoinen asia ja vain rikos kannattaa. Bertolt Brechtin Kerjäläisromaani, yhteiskuntasatiirin riemastuttava klassikko, on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.

Buurisodan aikaisessa Lontoossa nerokas liikemies J. J. Peachum valjastaa miljoonakaupungin lukemattomat kerjäläiset valtavaksi organisaatioksi. Kaupunki jaetaan kerjuupiireihin, ja Peachumin verstaat ja ompelimot valmistavat organisaation jäsenille huolella suunniteltua kerjuurekvisiittaa: ryysyjä, kainalosauvoja, puujalkoja

Kaupungissa kartuttaa varallisuuttaan myös toinen liikemies, köyhälistön suosiman H-kauppaketjun äveriäs Macheath, jonka ainoa huolenaihe on pitää kauppaamansa varastetun tavaran alkuperä pimennossa. Kumpikin omaneduntavoittelija kuitenkin joutuu tilapäisiin kassavaikeuksiin, ja ongelmien ratkaisemiseksi molemmilla on suunnitelmia kauniin Persikan, Polly Peachumin, varalle.

Kerjäläisromaani perustuu Brechtin ehkä tunnetuimpaan näytelmään, Kerjäläisoopperaan.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu:
ean: 9789513005030
Ilmestymisvuosi: 2014

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.