Vihassa ja rakkaudessa
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Vihassa ja rakkaudessa

Singer, Isaac Bashevis

Puolanjuutalainen Herman Broder on kokenut kovia natsivallan aikana: hän on menettänyt vaimonsa ja lapsensa; itse hän on piileskellyt kolme vuotta heinäparvella suojelijanaan perheen palvelustyttö, puolalainen Jadwiga. Sodan jälkeen Herman ja Jadwiga onnistuvat muuttamaan New Yorkiin ja menevät naimisiin. Jadwiga tekee parhaansa pitääkseen Hermanin tyytyväisenä, mutta tätä kalvaa levottomuus. Hän ilmoittaa Jadwigalle, että on saanut toimen kirjaedustajana ja joutuu siksi matkustelemaan paljon - mutta asuukin osan ajastaan kauniin rakastajattarensa Mashan ja tämän äidin kanssa.

Hermanin elämä mutkistuu entisestään, kun hänen ensimmäinen vaimonsa Tamara ilmestyy odottamatta ilmielävänä New Yorkiin. Nyt hän joutuu tyynnyttelemään paitsi Jadwigaa myös Mashaa, ja lopulta heidätkin vihitään avioliittoon juutalaisin menoin.

Kirjailija kuvaa sydämeenkäyvästi Hermanin ahdinkoa ja kaikkia piinallisia tilanteita, joihin hän joutuu yrittäessään pitää erillään nämä kolme vaimoaan, toistensa verivihollista. Naiset odottavat hänen olevan tukipylväs heidän elämässään, mutta hän itse tuntee olevansa juureton puu kaikkien kokemiensa mullistusten jälkeen. Hän ei haluaisi loukata ketään, pahoittaa kenenkään mieltä - mitä hän siis voi tehdä?

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513096458
Ilmestymisvuosi: 1991
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä2
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.